top of page

Welkom in onze kerk

Op deze website kunt u kennismaken met de gemeente van Enschede-Oost. U vindt informatie over wie we zijn, waar u ons kunt vinden, wat ons beweegt en, van daaruit, wat we doen.

We nodigen u uit om eens rond te kijken op de website en hopen u ook in één van onze diensten te mogen begroeten. Van harte welkom!

Iedere zondag

Als gemeente komen we elke zondag bij elkaar om God te ontmoeten. Geraakt door Zijn liefde voor ons, staan we stil bij Zijn Woord, de Bijbel. Hierin vinden we kracht voor het leven van elke dag en wijst Hij ons de weg. We zingen en bidden met elkaar om onze dankbaarheid te uiten en alles wat ons bezighoudt bij Hem te brengen.

Ook u bent van harte welkom om onze diensten bij te wonen. Elders op de website vindt u de aanvangstijden. Wanneer u niet in de gelegenheid bent om de diensten bij te wonen, kunt u ook via de computer met ons mee luisteren. Ook achteraf een dienst terug luisteren is mogelijk.

We nodigen u uit om rustig de informatie op de website te bekijken. Heeft u vragen en wilt u meer weten, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Van harte welkom!

De gemeente van Enschede-Oost

PS. Voor kerkleden is er meer informatie beschikbaar met een ledenaccount.

bottom of page